Prelucrarea datelor cu caracter personal

INFORMARE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN SCOP DE MARKETING DIRECT

Noi, COMTEC 2000 INC S.R.L., credem că transparența este unul din ingredientele unei relații pe termen lung. COMTEC 2000 INC S.R.L. este de peste 20 de ani pe piața din  România. În tot acest timp a crescut pas cu pas. Acest lucru a fost posibil datorită rolului pe care l-au avut partenerii în dezvoltarea sa. Indiferent de mărimea lor, aceștia au fost întotdeauna pe primul loc  si am protejat permanent datele cu caracter personal ale acestora.

Îți mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acorzi atunci când ne dai acces la datele tale cu caracter personal. În continuare vei găsi informații, care au ca scop sa te facă să întelegi mai bine ce date personale colectam, cum le folosim, ce facem ca să le păstram în siguranță și care este nivelul tau de control în relație cu datele tale cu caracter personal.

 1. Datele de contact ale COMTEC 2000 INC
 2. Datele pe care le colectăm și scopurile prelucrării lor
 3. Temeiul legal al prelucrării
 4. Dreptul de a retrage consimțământul
 5. Perioada de stocare a datelor
 6. Destinatarii datelor
 7. Drepturile tale în relație cu aceste date
 8. Dreptul de a depune o plângere
 9. Transferul către o țară terță
 10. Interesele legitime urmărite
 11. Dacă este o obligație contractuală sau legală, consecințele nerespectării obligațiilor
 12. Dacă există un proces decizional automat
 13. Datele de contact ale DPO
 14. Securitatea datelor
 15. Politicile în relație cu copii

 

(1) Cine suntem și cum ne poți contacta

Noi suntem Comtec 2000 INC S.R.L., cu sediul în București, Str. Drumul Osiei, 51, sector 6, tel.: 021.301.96.00  fax: 021.310.22.47, e-mail: operational@comtec-int.ro,     înregistrată  la  Oficiul  Registrului  Comertului  sub  nr.  J40/20696/1994,  CUI RO6423689.

Pentru orice întrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi pe adresa de email operational@comtec-int.ro .

(2) Datele pe care le colectăm și scopurile prelucrării lor

Atunci cand intri pentru prima dată în contact cu noi, ne pui la dispoziție următoarele date personale:

 • Nume, prenume
 • Adresa de email
 • Telefon

Folosim aceste date în scopul exclusiv de a ne putea desfășura activitatea. În practica, acest scop general se traduce în următoarele scopuri concrete, pe care le vom avea în vedere în raport cu prelucrarea datelor tale cu caracter personal:

 • De a te ține informat cu privire la produsele noastre, prin trimiterea periodică, de maxim 2 ori pe lună, de newsletter-uri pe adresa de email;
 • De a-ți comunica prin e-mail și/sau sms, acțiunile pe care le organizăm sau la care suntem parteneri;
 • De a te invita, prin e-mail sau sms, să participi la campaniile noastre de marketing.

(3) Temeiul legal al prelucrării

Prelucrăm datele în baza a două temeiuri legale:

Pentru cei cu care avem semnate diverse contracte de colaborare, temeiul legal al prelucrării este acest însuși contractul în sine.

Pentru toți ceilalți, temeiul legal în baza căruia prelucrăm aceste date este consimțământul tău pe care ni l-ai acordat la momentul la care ai completat cu datele tale personale formularul de înscriere. Îți reamintim că-ți poți retrage consimțământul oricând trimițând un email pe adresa operational@comtec-int.ro.

(4) Dreptul de a retrage consimțământul

Ai dreptul oricând să-ți retragi consimțământul. Poți face aceasta trimițând un email în acest sens la adresa operational@comtec-int.ro . Când ți-ai retras consimțământul, COMTEC 2000 INC nu iți va mai putea transmite informații pe baza consimțământului tău.

(5) Perioada de stocare a datelor

Pentru cei cu care avem semnate diverse contracte de colaborare, prelucrarile de date vor înceta la momentul expirării contractului.

Pentru prelucrarile de date în baza consimțământului, vom pastra datele tale până când iți vei retrage consimțământul. Este posibil să te rugăm din când în când, dar nu mai des de o dată pe an, să ne reacorzi consimțământul, pentru a fi siguri că mai ești interesat de activitatea și produsele noastre și că datele tale sunt corecte.

Pentru retragerea consimțământului, trimite un mesaj în acest sens pe adresa operational@comtec-int.ro .

(6) Destinatarii datelor - Cum și cu cine împărțim aceste date

Datele tale rămân în permanență la noi. Nu vindem, transmitem sau cedam terților datele tale în scopuri de marketing.

(7) Drepturile tale în relație cu datele pe care ni le-ai pus la dispoziție

Pentru ca ne-ai acordat consimțământul, este datoria noastră sa te informăm că ai următoarele drepturi, pe care le poti exercita oricând trimițând un email la adresa operational@comtec-int.ro Te asigurăm că vom raspunde la oricare din cererile tale, în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile.

Dreptul de acces înseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care te privesc și în caz afirmativ, acces la datele respective și la informatii privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare se referă la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.

Dreptul la ștergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") înseamnă că ai dreptul de a solicita să îți ștergem datele cu caracter personal.

Dreptul la restricționarea prelucrării poate fi exercitat în cazul în care contești exactitatea datelor, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea lor.

Dreptul la portabilitatea datelor se referă la dreptul de a primi datele tale într-un format structurat și la dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator.

(8) Dreptul de a depune o plângere

În situația puțin probabilă că nu reușim să răspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal http://datepersonale.ro/ și de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciară.

(9) Transferul catre o țara terță

Datele tale nu sunt transferate în afara României.

(10) Interesele legitime urmărite

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate în baza unui interes legitim al COMTEC 2000 INC sau al unei terțe părți.

(11) Dacă este o obligație contractuală sau legală, consecințele nerespectării obligațiilor

Datele pe care ni le-ai dat nu sunt prelucrate în baza unei obligații legale sau în interesul executării unui contract, ci in baza consimțământului.

(12) Daca exista un proces decizional automat

Nu efectuam niciun fel de operațiuni de prelucrare automată sau profilare pe baza datelor pe care ni le-ai pus la dispoziție.

(13) Datele de contact ale Responsabilului cu Protecția Datelor (RPD)

Pentru orice întrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi pe adresa de email operational@comtec-int.ro.

(14) Securitatea datelor

Siguranța datelor tale este una dintre prioritățile noastre. Cu toate acestea nicio metodă de transmitere, prelucrare sau stocare a datelor nu este complet sigură. Dacă ai orice subiect sau îngrijorare legată de securitatea datelor tale, te rugăm să ne contactezi imediat pe adresa operational@comtec-int.ro

(15) Politicile în relație cu copii

Suntem extrem de preocupati despre tot ceea ce înseamna prelucrarea în siguranta a datelor personale ale copiilor. În acest sens, nu prelucrăm date personale pentru copii sub 16 ani pe bază de consimțământ.