Diversitate, Calitate, Profesionalism

Infiintata in anul 1994 compania COMTEC 2000 INC si-a dezvoltat de mai bine de 20 ani activitatea principala pentru Importul si Distributia la nivel national a echipamentelor electrice de joasa tensiune, a materialelor pentru instalatii electrice si a echipamentelor pasive pentru retele de telecomunicatii.

 

Pe parcursul evolutieDepozit Comtec 2000i sale compania si-a construit o imagine de impact in domeniul electric si de telecomunicatii pe piata romaneasca. Avand o extindere a serviciilor sale de vanzare pe intreg teritoriul Romaniei COMTEC si-a organizat activitatea si si-a alcatuit oferta de produse si servicii astfel incat sa asigure un raspuns adecvat partenerilor sai de afaceri atat din domeniul industrial cat si cel din retail.

Compania are in permanenta ca si scop principal imbunatatirea continua a tuturor activitatilor sale, astfel ca o garantie a respectarii standardelor de calitate este tripla certificare ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001.

Compania este furnizor agreat ELECTRICA, ENEL, EON, CEZ si se distinge prin oferta catre acestia de produse personalizate in functie de zona de instalare.

Sediu Comtec

 

COMTEC 2000 INC se diferentiaza prin:

  1. Diversitate – gama completa de produse.
  2. Calitate – produsele sunt verificate si atestate.
  3. Livrare in conditii optime si la termenele stabilite.
  4. Produsele noastre au termene si conditii de garantie avantajoase.
  5. Service – raspundem la fiecare problema tehnica.
  6. Solutii adaptate conform unei game diverse de solicitari.

 

Echipa Comtec are ca scop principal perfectionarea continua a activitatii sale care are in centrul atentiei CLIENTUL si atingerea obiectivelor comune stabilite cu acesta, reusind in acest fel sa isi construiasca reputatia de parteneri de incredere in relatia cu toti colaboratorii sai.